31/1

Igår kom vi fram till allas definition av paradis, Bali. Vi åkte från Kuala Lumpur till flygplatsen runt 1 och vårt plan skulle lyfta 16.45. När vi kom fram till flygplatsen satte vi alla oss och käka innan vi checka in bagaget. När allt var klart sa vi alla hejdå till Evelina som har rest med oss sen Ao Nang. Vilket innebär att hon har hängt med oss i drygt en månad och hon kom in i vår grupp på en gång, vi alla klicka skit bra med varandra. Så det är lite tråkigt att hon inte kunde fortsätta sin resa med oss.
När vi skulle gå igenom alla kontroller var klockan 4 och det var 45 minuter kvar tills vårt plan skulle lyfta. Jag överdriver inte nu om den första kön vi fick stå i. Det tog oss drygt 20 minuter att komma fram sen efter det fick vi gå igenom en till kontroll där dom scannar väskorna, vi fick springa för att hitta till vår gate och det var livets motionsrunda jag fick där. Kastade av mig mina flip-flops för att kunna springa fortare. När vi väl hittar vägen ska vi passera en till kontroll när klockan är 16.35, det är alltså tio minuter kvar tills planet ska lyfta. Vi kasta oss igenom kontrollen och alla ser på skärmen att det är final call. Stressen var groteskt, jag var så sjukt andfådd och allmänt trött. Efter att ha sprungit den sista biten hittade vi äntligen till gaten, kan fortfarande inte fatta hur stor den där flygplatsen va! När vi kommer fram till gaten står personalen där och säger äntligen, vi kasta oss in i planet för att varva ner. Nu hann vi iallafall och vi alla kunde andas ut! Trodde verkligen inte att vi skulle hinna, så 3 timmars resa fick mig att varva ner ordentligt, fick även lite sömn på köpet.
När planet väl hade landat gick vi igenom alla kontroller skulle vi leta upp en bankomat för att få ut pengar. Här har dom så jävla konstig valuta så man får typ ont i huvudet för att man måste tänka så jävla mycket. Jag plockade ut 2 miljoner från deras bankomat. Jag gick och köpte en vatten och redbull för 40.000. Så hela den här resan på Bali kommer jag skita i att tänka på vad det kostar, för jag kommer ändå aldrig fatta vad allting kostar. Betala och se glad ut, får väl ringa pappa sen när mina pengar tar slut.
När vi äntligen kom fram till vårt hotell kände nog vi alla lättnaden över att få lite lyx i två nätter. Poolen ligger precis utanför vårt rum, jätte sköna sängar och ganska fräscht badrum. Efter vi kastat in våra saker i rummet gjorde vi oss ordning för att se Balis nattliv. Vi mötte även upp min Kusin Linus som också är här på Bali. Han bor även på samma hotell som oss men han ska dra vidare inatt till Australien. Så nu har han fått krascha vårt hotellrum.
Nattlivet på Bali var jävligt bra. Vi gick till en klubb som heter sky bar eller något liknande. Skit stort och super bra musik, så jag ska nog inte klaga på det. Vi gick där ifrån runt 4 köpte med oss nattmat från donken och jag fixade skjuts på en moppe till hotellet. Satte mig vid poolen och åt upp allt innan jag gick och la mig. Vaknade upp av att Linus ringde och väckte mig och körde lite poolhäng. Nu ligger alla inne på rummet och sover och här sitter jag.. Ska nog väcka dom snart ifall dom inte vaknar så vi kan dra och käka middag!
Får se vad som händer närmre kvällen, kanske utgång igen eller inte. Vi lämnar vårt hotell här imorgon för att bo på samma som dom andra, det ligger mycket bättre till. Eller rättare sagt så ligger det precis på bargatan. Så det kommer nog vara många sena nätter där!