31/1 Last day...

Idag är det min sista dag på Antelope park.. Ganska sorgligt att lämna alla här nu när man kommit så nära alla.. 
Med tanke på att det är min sista dag bestämde jag mig för att åka in till stan för att köpa lite mer saker. Vill inte komma till Zanzibar och behöva handla det första jag gör när jag kliver av planet. När man åker in till stan så åker vi alltid förbi barnhemmet som Antelope park sponsrar så vi får en chans att spendera tid med barnen. Alla är så välkomnade och trevliga, alltid när vi åker förbi människor, speciellt barn så vinkar dom och vissa springer efter. Så jävla söta. Varför kan inte vi ha så hemma?
Vi spelade lite fotboll med barnen och lekte med deras två valpar som dom har där. Så jävla söta, har lust att ta med dom hem. Vi var där bara en kort stund idag, tror det var ca 1 timme. 
Tiden går alldeles för fort här nere, den där timmen kändes som 2 minuter och dom här 4 veckorna här har känts som 4 dagar. 
När vi kom tillbaka till Antelope park gjorde vi oss ordning för att kolla på Polo Cross. Funderade ett tag på ifall jag skulle vara med och spela, men den tanken försvann ganska fort. Känner mig fortfarande inte 100% med att rida dom där stora hästarna. Varför kan dom inte ha ponnys här? 
Avslutade dagen med min absolut sista Lion Walk.. Känns helt sjukt att allt Jag gör idag är det sista jag kommer göra här. Men det känns skönt att veta att man har gjort en bra insatts och skillnad med både barnen och djuren. Så jag kan åka här ifrån nöjd och glad. 
Imorgon åker vi iväg till Zanzibar, vår transfer lämnar 6.30 och vet inte när jag kommer ha internet igen. Tror inte vi har det på hotellet vi kommer till. Men någon gång får jag nog internet. 
Nu ska jag till mitt rum och packa allt, hittar inte mitt svarta skydd till min väska. Den är helt spårlöst försvunnen, prata med mamma nyss och hon sa att hon borde komma hit. Alltid när något är borta och hon ska leta efter det ligger det självklart på det mest uppenbara stället. Men jag kan inte riktigt komma på vart det är, typiskt...