6/3

Älskade Ao Nang, vet inte ens vart jag ska börja. Som jag sagt innan så får det här stället att känna mig som hemma. Jag vet inte riktigt vad det är som får mig att känna så, det är nog en kombo av allt som finns här. Vi bor precis vid stranden, eller ungefär 5 minuter ifrån, maten är sjukt bra, det finns nattliv och man kan ta sig till sånna sjuka platser här.
Vi kom hit för två dagar sen och började våran kväll med en utgång, vi alla tre längtade så sjukt mycket till det.
Jag kan börja med att säga att jag hade jätte kul, men det var inte exakt så som jag hade förväntat mig. Jag vet inte ifall det beror på att vi bara var 3 den här gången istället för 8 eller om det var för att de inte var lika mycket folk ute. Men vi alla 3 hade kul ändå, vu dansa och avslutade med ett nattbad(näck haha).
Dagen efter vakna vi ganska sent med tanke på att vi kom hem vid halv 3, så vi startade morgonen med att bara chilla på stranden och bada. Det är fan de bästa botemedlet mot bakfylla.
Kvällen avslutades med att gå i alla stånd för att se om det fanns något att köpa. Som vanligt är det exakt likadant skit i alla stånd, vissa kanske har fler färger på en T-shirt, men det är de. Vi gick och la oss ganska tidigt för vi hade planerat att åka till Tup island. Ön sitter typ ihop med 2 andra till öar, så man kan gå emellan öarna. Skit häftigt! När vi kom dit så är det precis som vanligt, vi alla blir alltid lika chockerade över hur klart vattnet är! Så synd att man inte kan få med själva upplevelsen på bild... Vi kunde vara på ön till senast 4 så vi la oss på stranden, gick ner i vattnet som tyvärr va så sjukt grund, man kunde gå flera meter ut i havet och vattnet var Max upp till knäna. Men det var skönt ändå för då kunde vi sitta i vattnet samtidigt som vi sög åt oss alla solstrålar. Tillslut vart jag så sjukt rastlös så jag bestämde mig för att försöka gå runt ön. Gick inte så jätte bra haha. Slutade med att jag hittade en liten strandplätt som var helt folktom. Satte mig där och bara njöt så mycket jag kunde. Det känns fortfarande så sjukt att man är här, det känns liksom inte verkligt på något sätt.
Efter vi åkt från ön gick Anna och Sofie och åt middag, jag hade ätit innan så var inte hungrig när dom ville äta. Efter de gick vi till 7/11 och köpte en sprit som vi föra med samtidigt som vi gjorde oss ordning, det är ju lördag trots allt! Avslutade kvällen med alldeles för mycket alkohol i kroppen och en dusch innan jag la mig i sängen. Vaknade upp idag och mådde skit, så idag har jag bara spenderat min tid på rummet. Ganska skönt ändå! Man uppskattar verkligen tiden man får själv här. Vi delar alltid rum och lever inprincip på varandra, vaknar alltid upp tillsammans, går och sover tillsammans, äter middag tillsammans osv. Nu kanske det låter som jag börjar tröttna men så är det verkligen inte. Det är bara skönt att få egentid ibland!
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt med tanke på hur jag mår. Får se ifall jag kan ta mig ut från rummet eller inte!